NY JOBB,NY LEILIGHET

Tiden flyr virkelig fra meg merker jeg,har jo gått flere uker siden jeg blogget(!?).Blir jo fort sånn når det er jul osv :-) koste meg ihvertfall utrolig mye hjemme på besøk hos verdens beste mamma!

Nå for tiden prøver jeg å finne noen nye jeg kan være dagmamma for,i og med at hun jeg passer nå skal begynne i barnehage :-(.Tro meg,det er ikke lett med alle de rare menneskene som fins der ute!Har virkelig opplevd MYE rart de siste dagene!skulle gjerne fortalt alt sammen,men da trenger jeg flere timer på meg!

Vi skal også flytte,meg og Henrik,så vi prøver og finne ny leilighet :-) den vi bor i nå skal nemlig selges,desverre.Trives kjempe godt her!men vi trenger nok en større en så vi kan få et gjeste-rom / trenings rom.Er ikke så lett og ha familien på besøk når det kun er et soverom her,hehe,blir litt trangt kan man si...


Bilde før jeg klippet og farget håret mitt,rett før jul :-)

Hva har dere gjort i det siste?

2 kommentarer

kentras

11.jan.2011 kl.11:32

Hei på deg, lykke til med søken etter "jobb" (dagmammabarn) og ny leilighet. Godt nytt år også foresten.

Lene

11.jan.2011 kl.23:00

mye på gang da, håper du finnet nytt/nye barn å være dagmamma for...

her går det mye i bryllupsplanlegging, og oppussing av huset... pluss endel jobbing.

Skriv en ny kommentar

Linda.Mote,make-up,interiør & trening

Linda.Mote,make-up,interiør & trening

18, Bergen

Er samboer med verdens beste mann,som jeg snart har vært sammen med i 4 år:-) vi bor i en leilighet i bergen,og har bodd her i snart 1 år.jeg jobber i klesbutikk og stortrives!jeg elsker klær,sminke,interiør og trening og kan vel egentlig beskrive meg selv som en skikkelig JENTE-JENTE :-) Håper du har lyst å følge bloggen min og legger meg til som venn;)

Kategorier

Arkiv

hits