Har du noen spesiell sminke og anbefale?

Har endelig stått opp,ett par timer for sent,men bedre enn ingenting!lurer på om det er flere enn meg som gjør den idiotiske feilen og ta telefonen i søvne,mens man prøver så hardt man kan å virke våken?hehehe...funket ikke helt,men jeg kom meg ihvertfall opp!nå har jeg ryddet og vasket litt i leiligheten og skal hive på meg joggeskoene og komme meg på butikken,iskaffe,middag og sminkeservietter står på listen,foreløpig.men det ballernok på seg tenker jeg..hehe.


Ellers lurer jeg på om noen av dere har noen sminke og anbefale meg?altså øyenskygger?trenger ikke være verdens dyreste liksom,men de ma ha litt kvalitet,og kunne kjøpes i butikk:-) så hvis du har noen å anbefale så si ifra!begynner nemlig og bli fryktelig lei av min gamle sminke og planlegger og fornye det meste som er nå.

2 kommentarer

alexandra

20.jan.2011 kl.13:07

maxfactor - max effect - dip-in eye shadow

jeg er liker den veldig godt, fargene er helt nydelige. jeg liker veldig godt den blå og ha blå eyeliner til. jeg leiter etter andre fargede eyelinere så jeg kan prøve ut de andre fargene også :-)

jeg kjøpte min på VITA men finnes også i første etasje på sundt.

klem <3

endaenblog

20.jan.2011 kl.16:45

Prøv shiseido sine kremskygger! Mange fine farger å velge mellom, (litt "shiny") og sitter kjempebra; striper ikke på lokket!

Skriv en ny kommentar

Linda.Mote,make-up,interiør & trening

Linda.Mote,make-up,interiør & trening

18, Bergen

Er samboer med verdens beste mann,som jeg snart har vært sammen med i 4 år:-) vi bor i en leilighet i bergen,og har bodd her i snart 1 år.jeg jobber i klesbutikk og stortrives!jeg elsker klær,sminke,interiør og trening og kan vel egentlig beskrive meg selv som en skikkelig JENTE-JENTE :-) Håper du har lyst å følge bloggen min og legger meg til som venn;)

Kategorier

Arkiv

hits