GOD MORGEN OG SHOPPING

Gud jeg har aldri vært så trøtt som jeg er idag.Sovnet ikke før klokken var 3-4 i natt fordi meg og Henrik lå og snakket.Husker ikke hva vi snakket om engang,det er det aller verste.Nå sitter jeg og drikker en iskaffe og håper på å vækne sånn nogenlunde før jeg må ut av døren.Shopping står på planen idag og,og den muligheten takker jeg aldri nei til!med mindre jeg ligger på sykehus....eller det som verre er.


Søsteren min og meg på julaften(NEI,jeg gikk ikke i de klærene)

Min bedre halvdel er umulig å få opp av sengen om morgnen når han har fri.Kjenner INGEN som er så vanskelig å våkne,verken skriking,dytting,draing eller kjefting funker.Tro meg jeg har prøvd det meste...det er jo ikke akkurat sånn at vi har all verdens tid til å shoppe?neida.joda.neida.

Nå må jeg stelle meg og prøve og få i meg noe frokost,jeg er fryktelig dårlig på sistnevnte så idag skal jeg være flink.

Hva skal du idag?

3 kommentarer

alexandra

24.jan.2011 kl.15:50

shop til you drop! - elns. haha
alexandra:hahahha i did :-D

LouisePetters11.blogg.no

24.jan.2011 kl.15:54

:)

Skriv en ny kommentar

Linda.Mote,make-up,interiør & trening

Linda.Mote,make-up,interiør & trening

18, Bergen

Er samboer med verdens beste mann,som jeg snart har vært sammen med i 4 år:-) vi bor i en leilighet i bergen,og har bodd her i snart 1 år.jeg jobber i klesbutikk og stortrives!jeg elsker klær,sminke,interiør og trening og kan vel egentlig beskrive meg selv som en skikkelig JENTE-JENTE :-) Håper du har lyst å følge bloggen min og legger meg til som venn;)

Kategorier

Arkiv

hits